GLOFOS – Meesters in verse maaltijden.

Wij zijn een jonge en dynamische onderneming. De belangstelling voor de wereldkeuken is sterk groeiende. GLOFOS springt hierop in door een vernieuwend en breed assortiment te brengen. De maaltijden worden koelvers geleverd. De keuken is HACCP-gecertificeerd, wat inhoudt dat alle productieprocessen onder scherpe controle staan volgens de richtlijnen van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. De maaltijden zijn dus niet alleen smaakvol, maar ook zeer veilig.
Ons doel is om onze relaties een optimale prijs-kwaliteit verhouding te bieden, door middel van doordachte producten, concepten, een hoge servicegraad en betrouwbaar partnerschap. Een hoog gekwalificeerde keukenbrigade zorgt voor de ontwikkeling van de maaltijden, die goed zijn afgestemd op de smaken en wensen van uw doelgroep. Het keukenteam heeft veel ervaring op het gebied van de bereiding van vele internationale gerechten en traditionele Hollandse maaltijden.
Ons credo: Origineel, vers en extra aandacht voor smaak, presentatie en service.
Doelgroep: Wij leveren aan alle sectoren, zoals horecabedrijven, cateraars, woonzorginstellingen, ziekenhuizen, serviceflats etc. De markt waarin wij ons begeven is landelijk en een echte groeimarkt. Wij spreken de taal van de branche en bezitten de kennis om de snel veranderende ontwikkelingen binnen deze markt voor te blijven.
Horecabedrijven en cateraars kunnen hun druktepieken opvangen door bepaalde componenten of complete buffetten door ons te laten bereiden. Eenvoudig, makkelijk en doeltreffend, zonder te hoeven inleveren op kwaliteit.
In de zorgsector komt het steeds vaker voor, dat de keuken wordt vervangen door een zgn. assemblage- of satellietkeuken, waarbij de voeding extern wordt ingekocht: kostenbesparend en zeer doeltreffend. Omdat wij van mening zijn, dat iedereen recht heeft op een gezonde, veilige en vooral smaakvolle maaltijd, zijn wij ook in deze sector actief.
Organisatie: Wij fungeren voor u als “food-makelaar”. Ons team zorgt voor het hele traject: advies, verkoop, bestelling en levering. En alles wat GLOFOS maakt, basisproduct, verse maaltijdcomponenten of buffetten, is in elk opzicht af ………………, maar desgewenst bent u wel in de gelegenheid om het aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Wij doen het tijdrovende werk en de smakelijke presentatie is voor de kok. Zie ons als de helpende hand in de professionele keuken. Zo zijn er uitgekiende formules voor de partycateraars, (bedrijfs-)restaurants, grote en kleine horeca en zorginstellingkeukens. Het grote aantal leveranciers en producenten waar GLOFOS mee samenwerkt bieden voor u een unieke kans om juist die producten te selecteren, die het beste bij uw bedrijfsfilosofie passen.
Wij bieden u een zeer breed en diep assortiment.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u andere vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.
tel.nr. 0511 – 540002 ; website: www.glofos.nl ; e-mail: info@glofos.nl